De continuïteit van jouw bedrijf wordt steeds meer bepaald door innovatieve digitale technologieën. Waar staat jouw organisatie op dit moment? Welke inspanningen moeten jouw bedrijf en medewerkers leveren om processen te digitaliseren? En minstens zo belangrijk; heb je een duidelijke visie omtrent het digitaliseren van jouw organisatie? Allerlei vragen die we graag met jou bespreken!

Wij geloven in digitaliseren, maar het implementeren van intelligente softwaresystemen is voornamelijk mensenwerk. Kies daarom voor een partner die slimme technologieën combineert met een dosis nuchter menselijk verstand.

Meer over ons

De digitale revolutie is in volle gang. Businessapplicaties zoals ERP- en CRM-systemen krijgen een andere rol binnen organisaties. Het automatiseren bevat niet alleen organisatorische processen, maar het is ook in staat om zelfstandig beslissingen te nemen. Wij helpen je sturing te geven aan jouw organisatie door op een slimme manier te communiceren met devices en machines via onder andere IoT (Internet of Things). Ook Artificial Intelligence (AI) is geen science fiction meer, maar kan de positie van jouw organisatie, ten opzichte van de concurrentie, juist drastische verbeteren.

Neem direct contact op

Neem direct contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Maak nu een afspraak

Ontdek Lumen Business Solutions

Ontdek wat Microsoft Dynamics 365 voor jouw organisatie kan betekenen

Is jouw bedrijf toe aan de volgende stap in de wereld van digitale transformatie? Zoek je een ERP- of CRM-oplossing bij een toonaangevende partner die jouw bedrijf kan ondersteunen? Een partner die jouw uitdagingen van vandaag begrijpt en kan omzetten naar digitale oplossingen waar je morgen de vruchten van plukt? Dan ben je bij Lumen Business Solutions aan het juiste adres. Ontdek hoe ons team van gepassioneerde experts een ander licht laat schijnen op de processen in jouw organisatie!

We laten organisaties ontdekken dat veranderingen daadwerkelijke verbeteringen kunnen zijn. Daarom staat ‘user adoptie’ centraal in onze aanpak. Maak nu kennis met Lumen Business Solutions en ontdek hoe wij ook jouw organisatie kunnen helpen transformeren met Microsoft Dynamics 365. Zet vandaag de stap die je morgen voorsprong geeft! Neem direct contact met ons op via 085 – 04 777 80 of laat je contactgegevens achter op het contactformulier. Dan nemen wij direct contact met je op.

Een greep uit onze klanten

Blijf op de hoogte

Wil jij maandelijks op de hoogte worden gebracht van de laatste ontwikkelingen? Laat hier je gegevens achter en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ga naar actueel

Kom in contact met ons

Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via het contactformulier!

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren tussen 8.00 uur en 17.00 uur via +31(0)85 – 0477780.

Neem contact op

© 2019 Lumen Business Solutions